All-Weather Retreat

All-Weather Retreat


All-Weather Retreat


Project Details

Location:
Montgomery, OH

Project Story:
To create a private outdoor room at this Montgomery, OH, home without blocking the view to the woods at the back, a octagonal pavilion was installed at the end of the driveway. Two solid walls (one for the fireplace and the other for the grill) provide privacy screening, and motorized shades in the open archways allow the room to be used year-round. The retreat is connected to the home by a stone path that splits to head down into an oriental-inspired grotto before heading across the back yard to a new deck. Providing entertainment and hang-out spaces through-out the year, this award-winning outdoor living project relies on traditional styling and practical materials.

Neal’s Team:
Project Consultant: Alan Hendy
Lead Designer: Bob Voigt
Project Manager: Paul Wittrock

Awards:
Local Contractor of the Year 2013 Winner, Residential Exterior Specialty Category


Project Photos

For the best viewing experience, click the full screen icon fullscreenicon in the slideshow below.